Kék hírek, bulvár

2017.03.18. 07:02

Halálfélelem Felsőmocsoládon: két farkasölő kutyától retteg a falu

Két kaukázusi farkasölő kutya tartja rettegésben a falut, ezért rettegnek a felsőmocsoládiak, sőt egyenesen halálfélelmük van, állítja egy szerkesztőségünkbe érkezett e-mail írója.

K. G.

A levélíró szerint az ebek több embert megmartak már, köztük egy német állampolgárt. Az emberek félnek arra elmenni az orvoshoz, mert az útvonalon haladva kutyatámadástól tartanak – állítja, írásában hozzátette: a 90 kilós kaukázusi farkasölők az éjszaka közepén járják a falut, egy asszonynak a saját udvarában ölték meg a kiskutyáját. – Egy embernek már nyomorék lett a keze miattuk, a településen sokan attól félnek, hogy a kutyatámadások előbb vagy utóbb halálos áldozatot követelnek.

 
Nemrég megtámadtak egy önkormányzati dolgozót, aki sokáig kórházban volt az eset után, közölte egy másik felsőmocsoládi telefonáló. Éppen egy csekket dobott be a portára, ahol a kutyák élnek, azonban az ebek nekiugrottak a kapunak, amely sajnálatos módon kinyílt, és nekirontottak. Az áldozat a falugondnoki buszba menekült előlük, de így sem kerülhette el a sérülést. Állítólag ez már a második eset volt a telefonáló szerint.

Már vizsgálják az ügyet

Értesültek az esetről, erősítette meg Mocsai Tamás polgármester, aki elmondta: a dolgozójuk éppen a postát kézbesítette, amikor a kaukázusi farkasölők elhagyva a lakhelyüket, nekiugrottak. A történtek miatt a rendőrséget is kihívták, feljelentést  tettek. Tudomása szerint a kormányhivatal is vizsgálja az ügyet. Mocsai Tamás hozzátette: várják a fejleményeket, mert csak ezután lesz lehetőségük lépni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!