Kék hírek, bulvár

2017.03.10. 11:45

Négy autó összetört, de senki sem sérült meg

A rendőrség kéri, csak kipihenten üljünk a volán mögé, mindig kapcsoljuk be a biztonsági övet és az út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjünk!

Sonline

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint négy baleset is történt a megye útjain, személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.
Egy autó az előtte forgalmi okokból megálló kocsinak ütközött Nagyatádon, míg Kaposváron, a Dr. Kovács-Sebestyén Gyula utcában nekitolatottak egy álló személygépkocsinak. A sofőr adatainak hátra hagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott a helyszínről.Egy férfi vezetés közben a jobb oldali ülésre letett iratait nézte át, és ezzel párhuzamosan jobbra kormányzott, így a vízelvezető árokba hajtott Barcson, a Darányi utcában. Kadarkút és Mike között közlekedett egy sofőr, amikor balra kanyarodás közben összeütközött egy a járművét előző gépkocsival.
– Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig az aktuális út és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek – hangsúlyozta az SMRFK –, vezessenek kipihenten és minden esetben használják a biztonsági övet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!