Kék hírek, bulvár

2017.03.06. 09:57

Nyergesvontató sodort el egy nőt Kaposfőn

Az idős asszony nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A forgalom rendőri irányítás mellet, félpályán haladt.

Sonlie

Elsodort egy nyerges vontató egy kerékpárost Kaposfőn, a Kossuth és a Dózsa utca kereszteződésében. Az idős asszony – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés idején a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán haladt.



Három anyagi kárral járó baleset történt rövid időn belül Somogy útjain. – Az M7-es autópályán, Balatonlelle térségében közlekedett egy autó, mely megcsúszott a vizes úton és a szalagkorlátnak ütközött – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. – Kaposváron egy sofőr tolatás közben nem biztosított elsőbbséget egy az úttesten közlekedő járműnek, így összeütköztek. Pusztaszemes külterületén egy tehergépkocsi előzés közben letért az útról és a vízelvezető árokba csúszott. A balesetekben senki sem sérült meg.

A hét első napján kettős fronthatásra számíthatunk. Tompulnak a reflexek, ami az eső mellett tovább növeli a balesetveszélyt az utakon. Esős, csapadékos időszakban hirtelen megnövekedik a balesetek száma. Mindez alapvetően a megváltozott látási- és útviszonyokra, a gyalogosok korlátozottabb észlelhetőségére, a féktávolság megnövekedésére, valamint megváltozott körülményekhez nem igazodó közlekedői magatartásra vezethetők vissza. A közlekedési balesetek megelőzése érdekében a járművezetőknek nagyobb figyelmet, fokozott óvatosságot kell tanúsítaniuk, lassabb haladási sebességet kell megválasztaniuk, és nem utolsó sorban nagyobb követési távolságot kell tartaniuk az előttük haladó jármű mögött!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!