Kék hírek, bulvár

2017.04.16. 09:43

Baleseti összesítő: így nem figyeltünk az utakon a hétvégén

Több baleset is történt a megye útjain az elmúlt két napban. Már korábban hírt adtunk a bolhói tragédiáról, ahol egy személy életét vesztette, de sajnos más balesetek is történtek.

Sonline

Bolhón szombaton 11 óra körül egy személygépkocsi egy balkanyarban letért az úttestről, az árokba hajtott, ahol egy betonhídnak ütközött. A jármű vezetője a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, utasa 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.


 

Balatonvilágos mellett, szombaton 8 óra körül egy személygépkocsi vezetője elvesztette uralmát a gépjármű felett és a vele szemben közlekedő személygépkocsinak ütközött. A balesetet okozó járművezető 8 napon túl gyógyuló súlyos, a vétlen járműben utazó két személy pedig 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Kaposváron szombat délután egy személygépkocsi vezetője hátramenet közben felhajtott az útpadkára, ahol egy jelzőtáblának, majd a hulladékgyűjtőknek ütközött, amelyeket egy ott parkoló autónak lökött. A személygépkocsi vezetője adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

 

Az M7-es autópálya Budapest fel vezető oldalán Sávoly térségében szombat délután egy személygépkocsi defektet kapott. Az autó vezetője elvesztette uralmát a gépjármű felett és a menetirány szerinti bal oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!