Kék hírek, bulvár

2017.04.22. 09:58

Halálos baleset – úttesten fekvő férfi az áldozat

A helyszínen életét vesztette az a férfi, aki Komlósdon eddig tisztázatlan körülmények között az úttesten tartózkodott és egy arra járó autós elütötte. Történtek vadgázolások is Somogy útjain. Egy autóbusz és egy mentő is négylábúek miatt törött össze.

Sonline

Tegnap este halálos baleset történt Komlósd belterületén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépjármű egy az úttesten fekvő személyt ütött el, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A sajnálatos eset után teljes útlezárás volt érvényben.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A komlósdi Fő utcán történt az eset.
[/caption]

Kaposújlakon és Kaposváron is történt baleset. Mindkét esetben forgalmi okokból lassító gépjárműnek ütközött a hátsó autós. Személyi sérülés egyik esetben sem történt, anyagi kár keletkezett.

A kaposvári Arany János utcában egy munkagép gyalogosokat került ki, de nekiütközött egy ott álló kocsinak. Anyagi kár keletkezett.

Barcs és Balatonszárszó külterületén is vadak okoztak gondot. A barcsi esetnél egy autóbusz elé ugrott őzbak okozott gondot, míg Balatonszárszónál egy szarvas. Sérülés egyik esetben sem történt, anyagi kár keletkezett.

Mentőautó ütött el egy úttestre ugró vadat Kaposvár külterületén, a 610-es számú főúton, de szerencsére anyagi kár keletkezett csupán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!