Kék hírek, bulvár

2017.04.04. 08:56

Óvatlankodtunk az utakon a hét elején

Nem tartottunk féktávolságot, nem figyeltük kerékpárral a vaskorlátot, és nem minden esetben adtuk meg az elsőbbséget sem a megye útjain hétfőn.

Sonline

Kaposváron, a 48-as Ifjúság úton közlekedett hétfőn délben egy tehergépkocsi, amelynek vezetője az előtte forgalmi okból lassító autónak ütközött. A baleset során a személygépkocsi vezetője és utasa megsérült, akiket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.


 
Inke belterületén, a kijelölt kerékpárúton közlekedett szintén hétfőn dél körül egy biciklis, aki az utat szegélyező vaskorlátnak ütközött. A baleset következtében a kerékpáros megsérült, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A balesetet szenvedett bicikli, immáron sofőrje nélkül
[/caption]
 
Böhönye belterületén közlekedett egy járművezető hétfőn reggel, amikor az előtte lassító személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.
 
 
Kaposváron, az Árpád utca és a Szalay Fruzsina utca kereszteződésében hétfőn kora délután egy tehergépkocsi és egy személyautó összeütközött. Az ütközés következtében az autó nekicsapódott egy a kereszteződésben forgalmi okból várakozó gépkocsinak. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!