Kék hírek, bulvár

2017.04.26. 09:07

Sok a vad és kevés a féktáv: balesetek megyeszerte

Több esetben ugrott őz az utakra tegnap, akiket sajnos el is ütöttek, de a féktávolsággal is akadtak problémaink tegnap a megye útjain. Baleseti összesítő.

Sonline

Kaposváron, a Zrínyi utcában kedden délután egy segédmotoros kerékpárral közlekedő személy az előtte megálló személygépkocsinak ütközött. A baleset során a motoros 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Az M7-es autópályán, Szántód térségében kedden a hajnali órákban ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú járművel a szalagkorlátot megrongálta. A balesetben személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.
 
Az M7-es autópályán, Siófok térségében április 25-én fél öt fele egy járműszerelvény őzet ütött el. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.
 
Szőkedencs mellett, a 7-es számú főúton kedden reggel egy személygépkocsi őzet ütött el. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.   
 
Kaposváron, a Toponári úton szintén kedden reggel egy személygépkocsi vezetője az előtte forgalmi okból megálló személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.
 
Siófokon, egy áruház parkolójában két személygépkocsi ütközött kedden kora délután, majd az egyik fél autójával a kárrendezés előtt a helyszínt elhagyta. A vétlen sofőr a másik gépkocsi után ment, megelőzte és előtte keresztben megállt, ekkor a két személygépkocsi ismét összeütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.
 
Az M7-es autópályán, Balatonszárszó térségében 2017. április 25-én négy óra körül egy járműszerelvény pótkocsija műszaki hiba miatt szalagkorlátnak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!