Kék hírek, bulvár

2017.05.12. 17:02

Balesetek a Balatonnál: mentőhelikopter vitte el a sérülteket

Balatonfenyvesnél autó és motor, Balatonboglárom két személygépkocsi, míg a 67-es úton egy kisbusz és egy menetrendszerinti autóbusz ütközött össze.

Sonline

– Egy autó és egy motor ütközött össze péntek délután a 7-es úton, Balatonfenyvesnél – értesült a Sonline.hu szerkesztősége.
Információink szerint az autós lehúzódott az út szélére, mert meg akart fordulni, de nem vette észre, hogy egy motor érkezik, így összeütköztek. A motorost, aki mint utóbb kiderült könnyű sérülést szenvedett, mentőhelikopter vitte el a helyszínről. Az utat csak arra az időre zárták le, míg le-, majd felszállt a menőhelikopter.

Balatonbogláron, a Klapka és a Gyep utca kereszteződésénél is történt egy közlekedési baleset. Úgy tudjuk, egy sofőr ki akart hajtani a Tescótól, de nem adta meg az elsőbbséget egy szabályosan közlekedő kocsinak, ezért összeütköztek. A balatonboglári tűzoltók kerekeire állították a felborult autót, majd miután a mentők stabilizálták a járműbe szorult ember állapotát, a tűzoltók kimentették őt a roncsból. A sérülthöz mentőhelikopter is érkezett, végül mindkét autó vezetőjét kórházba szállították.



Egy román kisbusz és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze péntek délután a 67-es főút Somogytúr és Rádpuszta közötti szakaszán. A tűzoltók áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. Az elsődleges információk szerint a balesetben három ember megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!