Kék hírek, bulvár

2017.05.13. 09:22

Egy nap, hat baleset – óvatosan az utakon!

Őzet csapott el egy autó Lengyeltóti külterületén, az M7-es autópályán pedig egy defekt okozott fennakadást.

Sonline

A Balatonbogláron, a Balatonfenyvesen és a 67-es úton történt közúti balesetről már beszámoltunk. Siófokon egy biciklis elesett az egyik bevásárló központ parkolójában. A balesetekben két személy súlyos, öt pedig nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.
Őzet ütött el egy jármű Lengyeltóti külterületén. Az M7-es autópálya, 102-es kilométerszelvényében pedig defektet kapott egy jármű pótkocsijának kereke. A járműszerelvényről leváló darabokra ráhajtott egy személygépkocsi és a mögötte közlekedő jármű vezetője nem tartotta be a követési távolságot, ezért az előtte lassuló járműnek ütközött.
Az utóbbi két baleset során személyi sérülés nem történt, anyagi kár viszont keletkezett.



A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közúti ellenőrzést tartottak az M7-es autópálya somogyi szakaszán. Az ellenőrzés célirányosan a nehéz tehergépjárművek közlekedésének ellenőrzésére irányult, amely során a rendőrök 14 esetben szabtak ki helyszíni bírságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!