Kék hírek, bulvár

2017.05.13. 09:27

Elvitték a puszpángot a mesztegnyői templom udvarából

A böhönyei körzeti megbízott, a marcali rendőrök, a mesztegnyői polgárőr és mezőőr eredményes együttműködésének köszönhetően három férfit állítottak elő, akik a mesztegnyői templom udvarából loptak.

Sonline

Gróf Sándor mezőőr hívta Lőczi Milán törzsőrmestert és Bácsfalvi Gyula mesztegnyői polgárőrt, hogy a mesztegnyői római katolikus templom udvaráról recsegő, ropogó hangok hallatszanak, s látott egy autót zölddel teli csomagtartóval Szenyér irányába közlekedni. A körzeti megbízott és polgárőr társa azonnal a helyszínre sietett, majd a kocsi után mentek.



Az autót még a településen megállították, s a benne ülőket igazoltatták. A férfiak a csomagtartóban található közel 20 kilogramm puszpáng ággal nem tudtak elszámolni, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – az időközben a helyszínre érkezett Balabos Balázs törzsőrmesterrel és Horváth Viktor főtörzsőrmesterrel – előállították őket a Marcali Rendőrkapitányságra. A nyomozók az 59 éves berzencei V. Istvánt és a 20 éves – szintén berzencei – B. Sándor Márkot, valamint a 30 éves nemesvidi B. Balázst lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – gyanúsítottként hallgatták ki.
A rendőrök a közel 20 kilogramm puszpángot és a bűncselekmény elkövetésekor használt járművet lefoglalták. A gyors intézkedésnek köszönhetően B. Balázs lakcímén további ágakat és mesztegnyői magánházaktól eltulajdonított 90 szál pünkösdi rózsát foglaltak le.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!