Kék hírek, bulvár

2017.05.15. 09:32

Erdőbe futott a vad motoros

Gyakorlatilag semmilye nem volt a motoron kívül annak a férfinak, aki barátnőjével motorozni indult, majd Balatonberénynél megpróbált meglógni a rendőrök elől. Nem jött össze.

Sonline

A rendőrök vasárnap délután a 76-os úton vették észre a motorost, aki egy rendszám nélküli Kawasaki Ninja típusú motorkerékpárral Balatonberény irányába suhantak. A rendőri jelzés ellenére a motoros nem állt meg, hanem megpróbált elmenekülni, ezért követték őket. Balatonújlakon aztán a férfi és női utasa leszállt a motorról, majd befutottak az erdőbe, ahol kiderült, nem csak menekülni, de elrejtőzni se nagyon tudtak, így mindkettőjüket elfogták.

Az igazoltatás során kiderült, hogy a motorkerékpár nem rendelkezik hatósági engedéllyel, rendszámtáblával, sem gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel, a sofőr pedig vezetői engedéllyel, mert a hatóság korábban már eltiltotta a vezetéstől. K. Zoltánt előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd őrizetbe vették. A 31 éves zalaegerszegi lakos által elkövetett szabályszegések miatt a rendőrkapitányságon szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!