Kék hírek, bulvár

2017.05.03. 09:24

Figyelmetlen bringások és vadak okoztak bajt

Figyelmetlen biciklisek, őzek okoztak balesetet. De történt ütközés sávváltást követően és tolatás közben is. Mutatjuk mi történt Somogy útjain tegnap.

Sonline

Marcali belterületén, a Kossuth utcában egy biciklis kerekezett a neki kijelölt úton, majd a kerékpárútról az úttestre hajtott megállás nélkül és egy autóval ütközött. A bringás könnyű sérülést szenvedett.

A kaposvári nádasdi utcában egy sofőr tolatás közben egy parkoló járműnek ütközött tehergépkocsijával. Anyagi kár miatt bosszankodhatnak a tulajdonosok.


Kaposvár belterületén, az Áchim András utcában ütközött két autó. A figyelmetlen járművezető sávváltás során a mellette haladó négykerekűvel találkozott, anyagi kár keletkezett.

A darányi Rákóczi utcában egy biciklis akart balra kanyarodni, amikor összeütközött a vele szemben érkező motorkerékpárral. Az esetet mindenki megúszta sérülés nélkül, mindössze anyagi kár keletkezett.

Nágocs külterületén és Balatonszentgyörgy belterületén is őz próbált átkelni az úttesten, de az arra járó autósok egyik esetben sem tudták elkerülni a balesetet. Sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!