Kék hírek, bulvár

2017.05.12. 10:10

Kapával egyengette oldalba haragosát a nő

A drávatamási buszmegállóban durvult el csütörtökön az a vita, melynek során az elkövető a nála értelemszerűen lévő kapával oldalba vágta buszra váró utazótársát.

Sonline

A szövevényesnek semmiképpen sem nevezhető bűnügyben a haragos felek összeszólalkoztak a buszmegállóban.

Hogy min kaptak össze, már nem lehet tudni, ugyanakkor a rendőrség igazán beszédes közlése szerint a kapával rendelkező nő, több alkalommal "a becsület csorbítására alkalmas szavakkal illette" társát. Valószínűleg azonban az mégsem csorbult megfelelő ütemben, ekkor segített rá az asszony egy kapavágással. A rendőrség szerint a technikai kivitelezés egy fej  fölé lendítésből, majd egy oldalsó erőteljes suhintás együtteséből állt. Így fordult elő, hogy a kapa feje a másik fél oldalára érkezett meg, feltehetően erős deréktáji fájdalmakat okozva. A sérülés nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos típusú lett.

Azt nem lehet tudni, mi vetett véget a vitának, ám a rendőrség az asszony ellen eljárást indított garázdaság, és rágalmazás vétség gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!