Kék hírek, bulvár

2017.05.04. 10:19

Nem vigyáztunk az utakon tegnap – törtek az autók

Nem ment a tolatás, három alkalommal is koccanás lett a manőver vége. Egy biciklis nem adott elsőbbséget, az arra járó autó pedig nem tudta elkerülni a balesetet. Egy őzbak is rosszkor döntött úgy, hogy átkel az úton.

Sonline

Nagyatád külterületén, a 68-as főúton egy kereszteződésben egy kerékpáros nem adott elsőbbséget, megállás nélkül a főútra tekert, ahol összeütközött egy arra közlekedő autóval. Szerencsére nem történt sérülés.
A böhönyei szabadság utcában nem sikerült a tolatás egy tehergépkocsinak a mögötte parkoló járműnek ment.  Nagyatádon a Kossuth Lajos utcában szintén hátramenet közben ütközött egy autós. Kőröshegyen is nehézséget okozott ugyanez a művelet, szintén koccanás lett a vége.


A Tarany és Nagyatád közötti szakaszon egy gépkocsi vezetője nem a megfelelő íven közlekedett és az út melletti betonkorlátnak ütközött, majd angolosan távozott a helyszínről.
Balatonszabadinál egy őzbak ugrott hirtelen az útra, egy arra járó autós már nem tudott időben reagálni az előtte feltűnő vadra, baleset lett a vége, de nem történt sérülés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!