Kék hírek, bulvár

2017.05.20. 15:24

Újabb ütközés az autópályán, teljes pályás útlezárás van érvényben

Három autó ütközött a Budapest felé vezető oldalon, több sérültje is van a balesetnek. Mivel az autópálya másik oldalán korábban már történt egy szerencsétlenség, így most a zamárdi szakasz teljesen le van zárva. A rendőrök a 7-es főútra terelik a forgalmat.

Sonline

Ahogy arról korábban beszámoltunk az M7-es autópálya zamárdi szakaszánál történt baleset miatt lezárták a Nagykanizsai oldalt, ott hárman sérültek meg. Pár órával később azonban újabb szerencsétlen eset történt az említett szakaszon, ezúttal a Budapestre vezető oldalon. Három jármű ütközött. Egy olvasónk szemtanúja volt a történéseknek. Egy elől haladó jármű eddig tisztázatlan körülmények miatt lassítani kezdett, a mögötte közlekedő négykerekű sofőrje pedig nekiütközött, majd egy futárszolgálat autójának vezetője, hogy az ütközést elkerülje félrerántotta a kormányt. Őt a szalagkorlát állította meg.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Ebben a szürke autóban valószínűleg egy család utazott három gyermekkel. Fotók: Szücs Anett
[/caption]

A balesetben több sérült is van, úgy tudjuk olvasónktól, hogy a második gépkocsiban egy család utazott, két felnőtt és három gyermek. A helyszínen három mentő és személyzete látja el a sérülteket. Mivel a Nagykanizsa irányába haladó oldalon még tart a helyszínelés és a műszaki mentés, így most az M7-es autópálya Zamárdi szakaszán mindkét irányban teljes útlezárás van érvényben. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a rendőrök a forgalmat a főváros felé a 121. kilométerszelvénynél a 7-es számú főútvonalra terelik, visszatérni Zamárdinál, a 115-ös kilométerszelvényben lehetséges.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Újabb ütközés az autópályán, mindkét oldalon útlezárás van
[/caption]

17.10
Budapest felé zavartalanul lehet már közlekedni, a Nagykanizsai oldalon azonban továbbra is él a teljes lezárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!