Kék hírek, bulvár

2017.06.17. 09:44

Tolató autó sodort el egy gyalogost Pusztakovácsiban

Egy nap leforgása alatt két személyi sérüléssel és öt anyagi kárral járó közlekedési baleset történt Somogy megye útjain.

Sonline

Szabályosan az útpadkán a forgalommal szemben sétált egy gyalogos Pusztakovácsi külterületén, amikor ki akart kerülni, kettő, az út szélén várakozó járművet. A hátsó gépkocsi azonban tolatni kezdett, s elsodorta a gyalogost. Az asszony a baleset következtében – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Marcali Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.



Egy Suzuki vezetője – feltehetően – nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte haladó jármű mögött, ezért fékezéskor keresztbe csúszott az úttesten, majd összeütközött a vele szemben közlekedő Daciával a Kaposváron, a Guba Sándor utcában. A balesetben – az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján – három személy könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Kaposvári Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.
A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!