önbíráskodás

2020.02.04. 09:24

Agresszív nagyi: unokáját piszkáló diákon akart bosszút állni

A Marcali Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt az 51 éves asszonyt, aki unokája iskolájában megszorította egy gyermek nyakát.

K.G.

A nagymama lányát egyik osztálytársa fellökte korábban, ezért január elején bement unokájával az általános iskolába, hogy az intézményvezetőtől megtudja ki volt a felelős.

Az igazgatónő az asszony unokájának osztálytermében beszélt a kislánnyal és a sértett kisfiúval, és tisztázták, hogy nem a fiú lökte fel a kislányt. A nagymama a folyosóról látta, hogy kit kérdezett meg az intézményvezető, azonban azt nem hallotta, hogy miről esett szó. Az asszony a látottak alapján feltételezte, hogy a fiú volt a ludas, ezért az osztályterem ajtajában álló gyereket meglökte, majd a teremben a többi tanuló előtt a 10 éves sértett nyakát két kézzel megragadta és szorítani kezdte. A bántalmazást az igazgatónő akadályozta meg, elhúzta az asszonyt a gyerek közeléből, majd távozásra szólította fel. A kisfiú az incidens miatt nyolc napon belül gyógyuló, bőr alatti bevérzéses sérüléseket szenvedett. A bíróság a vádlottat jogerősen két évre próbára bocsátotta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában