amire nincs magyarázat

2018.08.25. 20:00

Annyira megijedt a katona, hogy szitává lőtte a földönkívülit

Roswellnél nem egy, hanem két ufó zuhant le: az egyik viharba került és belecsapott a villám, míg a másikat a hadsereg lelőtte – mondta Kalmár János, a Magyar Ufókutató Szövetség elnöke.

Molnár Gábor

Ígéretünkhöz hűen folytatjuk tovább az ufó-sztorit. Legutóbbi beszélgetésünk Kalmár Jánossal, a Magyar Ufókutató Szövetség elnökével a Magyarországon lezuhant ufó történetét feszegettük.

– A hazánkban lezuhant ufó-val kapcsolatban beszéltem azokkal a pilótákkal, akik akkor ott voltak a MIG 21-esen – mondta Kalmár János. – Megkerestük hivatalos úton a miniszterelnököt és a honvédelmi minisztert is, azt kértük, hozzák nyilvánosságra a történteket. Végül a légvédelmi erők főparancsnoka válaszolt. Azt írta: Magyarországon ilyen nem történt, őrzik a légteret, ilyet nem tapasztaltak, ilyen akta nem létezik!

Pedig Kalmár János szerint nagy dolog lett volna, ha a világtörténelemben először Magyarország jelenti be hivatalosan, hogy birtokában van egy földönkívüli és igen is léteznek idegenek. Ezzel beírtuk volna magunkat a történelembe. – De úgy látszik ennek még valamiért titokban kell maradnia – hangsúlyozta az elnök. – Mi pedig azért dolgozunk, kutatunk és terjesztjük be a bizonyítékokat, hogy egy napon fény derüljön az igazságra, ez a téma ugyanis az egész emberiséget érinti, erről mindenkinek joga van tudni.

Nemcsak a haditechnikai, hanem az általános technikai újítások is összefüggésbe hozhatóak a földönkívüliekkel (ezzel egy külön cikkben bővebben foglalkozunk majd – a szerk.).

– Az oroszok és az amerikaiak mindig is versenyeztek, aztán amikor az 1947-es roswelli ufószerencsétlenségnél az USA birtokába került egy űrhajó, az óriási áttörést hozott – emelte ki Kalmár János. – Olyan technikai dolgokkal találkoztak a szakemberek, melyekről semmit sem tudtak. Titokban tartották az estet és Philip J. Corso ezredest bízták meg azzal, hogy „földiesítse” a találmányokat és a technológiát. Ebből az űrhajóból származik többek között a lézer, a tépőzár és egy olyan tartósító szer, melybe, ha belemártunk egy darab húst, majd lezárjuk egy zacskóba és tíz évre kitesszük a sivatagba, akkor is friss marad. De mondhatnám azt a fejpántot, mellyel például rakétát is lehet irányítani. De mondhatnám az F117-es lopakodók speciális bevonatát, mely elnyeli a radarhullámokat és a processzort, valamint az optikai üvegszálat is.

Kalmár János hozzátette: a szakemberek külön-külön kapták meg az ufó-ban talált technikákat. – S azt mondták nekik: lezuhant egy orosz gép és náluk már itt tart a technika, fejtsék meg az újításokat – mondta. – Ha sikerül, akkor saját találmányukként jegyezhetik be.

Az elnöktől azt is megtudtuk, hogy két ufó zuhant le, az első július másodikán viharba keveredett és földbe csapódott. A gépben négy idegen volt, s mindegyikük életét vesztette. Majd két nap múlva a földönkívüliek eljöttek megkeresni társaikat, őket a hadsereg lőtte le... Két ufónauta a helyszínen meghalt, egyikük kimászott, de a helyszínre érkezett katona annyira megijedt tőle, hogy szitává lőtte... A negyediket kórházba vitték és próbálták életben tartani. Bement hozzá O'conor szenátor, akivel telepatikus úton felvette a kapcsolatot a földönkívüli. Olyan üzeneteket kapott, melyektől ledöbbent. A szenátor később azt mondta egy értekezleten: „Nem vagyunk urai saját egünknek, uraim!”

– A szenátor ki akarta adni, amit az ufónauta közölt vele, de mielőtt ezt megtehette volna, kórházba zárták – tette hozzá Kalmár János. – A négyméteres kórteremben felakasztotta magát, pedig elvileg semmi sem lehetett nála...

(Folytatjuk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában