Kétszer ugyanoda

2017.11.04. 09:57

Betörni jártak a fiúk – mindent bevallottak a fiatal tolvajok

A gyanú szerint négy fiatal tört be kétszer ugyanabba a házba Szentgáloskéren.

Sonline

A rendelkezésre álló, rendőrségtől kapott adatok alapján az idén februárban és júniusban ismeretlen tettesek betörtek egy szentgáloskéri házba, ahonnan különböző műszaki cikkeket vittek el. A nyomozás során az igali rendőrök látókörébe került négy helyi fiatal.

Két fiút lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a másik két személyt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A fiatalok mindannyian részletes beismerő vallomást tettek, akik az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.

- A szolgálatot ellátó állomány összesen négy személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten – tájékoztatott a Somogy Menyei Rendőr-főkapitányság. – A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, köztük hatot bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában