fotók

2019.11.29. 15:20

Bombariadó volt a kaposvári vasútállomáson és környékén

Névtelen bejelentést követően a rendőrség megkezdte az érintett terület átvizsgálását.

Sonline

17:20

Ilyen volt a városban közlekedni a bombariadó miatt kialakult forgalomkorlátozások idején.

15:00

Újra zavartalan a forgalom.

14:40

A bombariadó egyébként nem túl gyakori jelenség, és komoly büntetés is jár érte. Legutóbb tavaly januárban volt hasonló eset a Gárdonyi iskolánál, akkor kiderült, hogy valójában nem volt semmilyen, mások életére veszélyt jelentő szerkezet.

Annál az esetnél komolyabb fenyegetést jelentett az a világháborús gránát, amit még 2017-ben találtak a Balatonban. Ilyen esetben természetesen irdomos mihamarabb megkeresni a hatóságokat.

14:30

A rendőrség sajtóreferense, Batta Zsolt rendőr hadnagy megkeresésünkre tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a helyszín átvizsgálása során nem találtak semmit. Az érintett területeket dél környékén nyitották meg újra, és bár voltak fennakadások, a közlekedést igyekeznek teljesen helyreállítani.

10:10

A délelőtti órákban egy névtelen telefonáló kereste a Somogy Megyei Rendőr-Főkapitányságot. A hívó azt állította, hogy bomba van a kaposvári vasútállomás és a helyijáratos buszpályaudvar környékén.

A rendőrség azonnal megkezdte az érintett terület kiürítését, forgalom elterelését. Jelenleg is vizsgálják a helyszínt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában