Gyújtogatás

2019.02.05. 15:29

Elfogták az öreglaki gyújtogatások gyanúsítottját

Bebizonyosodott, hogy szándékos gyújtogatás miatt történt a három tűzeset is történt Öreglakon hétfőn éjszaka.

Sonline

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába hétfőn éjszaka több bejelentés is érkezett, miszerint Öreglakon – akkor még – ismeretlen elkövető három ingatlannál szalmabálákat és melléképületeket gyújtott fel. A környező házakban többen is tartózkodtak, de személyi sérülés nem történt. Cikkünk a tűzesetekről itt olvasható.

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit a körzeti megbízottak akit kedden a reggeli órákban elfogtak és a Fonyód Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók az 51 éves férfit – őrizetbe vétele mellett – rongálás vétség és közveszély okozása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. H. Lajos vallomásában elmondta, hogy azért gyújtotta fel a bálákat és az épületeket, mert haragudott azok tulajdonosaira.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában