segítsünk!

2019.05.21. 13:23

Elsodort egy biciklis gyereket a zebrán, most keresi a rendőrség

A Kaposvári Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Sonline

Május 17-én 20 óra előtt Nagyberki belterületén, a Fő utca 71. szám előtti szakaszon sérüléssel járó baleset történt. Baté irányába közlekedett egy feltehetően szürke színű Toyota Corolla kombi típusú autó, amelynek vezetője a kijelölt zebrán elsodort egy kerékpárt toló gyermeket. A Toyota sofőrje a balesetet követően megállás és segítségnyújtás, és a hatóság értesítése nélkül továbbhajtott. A 10 éves kislány a baleset következtében megsérült.

A rendőrség kéri mindazok jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy az okozó járműről és vezetőjéről információval rendelkeznek.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában