fotók

2018.05.07. 09:24

Elszabadult lovaskocsi okozott balesetet Nagyatádon

Ittasan vette a gyeplőt kezébe a férfi, végül kiszédült a kocsisülésből. A lovaskocsi egy parkoló gépjárművel ütközött, a lovak elszabadultak, az utca lakói állították meg őket.

Sonline

A Vasút utcában vasárnap délután két óra után egy elszabadult lovaskocsi beleszaladt egy, az utcában parkoló gépjárműbe – írja az Atádhír.hu. A kocsi vezetője ittas volt, a helyszínre érkező rendőrök megszondáztatták a baleset okozóját: 1,1 ezrelék feletti alkoholszintet mértek, mely már erőteljes részegséget jelent. A lovaskocsiban több üres sörösüveget is találtak. A 61 éves férfi kiesett a kocsisülésből, de a kocsi továbbhaladt. Az ütközést követően a lovak elszabadultak. A kocsis a fején és a kezén zúzódásos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Az lovakat az utca lakói fogták meg, később egy fához kötözték a jószágokat. Később elvitte őket a tulajdonos. A kocsi vezetőjének nincs kötelező biztosítása, így az okozott kárt, mely jelentősnek mondható, a biztosító nem fizeti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában