rendőrkézen

2019.06.14. 14:32

Fellökte a kerékpáros nőt, majd ellopta a táskáját

A Siófoki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya június 11-én rablás gyanúja miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen tettes ellen.

Sonline

Az esti órákban egy férfi Siófokon fellökött egy kerékpárral közlekedő asszonyt, aki elesett és megsérült. Miután fellökte a nőt, erőszakkal elvette a táskáját a benne lévő értékekkel és mobiltelefonnal, majd egy biciklivel elhajtott a helyszínről. A férfit menekülés közben egy szemtanú megpróbálta feltartóztatni, akit az elkövető a dulakodás során egyszer ököllel megütött, melyet követően a táskát és a biciklit hátrahagyva az ellopott telefonnal a kezében elszaladt.

A rendőrök látókörébe került egy 21 éves helyi lakos, akit 20 percen belül nyomkövető kutya segítségével elfogtak és előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. A nyomozók Sz. Gábort gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Kaposvári Járásbíróság 2019. június 13-án rendelt el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában