letartóztatás alatt

2019.12.14. 13:03

Garázdaságért, rablásért és testi sértésért is felelnie kell a 17 éves támadónak

Egy bolhói fiatal augusztusban a kaposvári vasútállomáson egy jegykiadó pénztárosra, majd az esti órákban Toponáron három férfire támadt rá, utóbbiak közül egyikük készpénzét is eltulajdonította.

Sonline

A bejelentést követően a rendőrök a helyszín közelében elfogták a 17 éves feltételezett elkövetőt, akit a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett, garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A mindvégig letartóztatásban lévő gyanúsítottal szemben az eljárás során olyan újabb bűncselekmények – köztük további könnyű testi sértés vétség, személyi szabadság megsértése bűntett, és zsarolás bűntett – megalapozott gyanúja is felmerült, melyeket a fiatalkorú augusztus 12-ét megelőzően követett el.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában