fotó

2019.04.06. 11:46

Gyalogosgázolás: cserbenhagyás szemtanúit keresi a rendőrség

A Kaposvári Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat eljárást egy 54 éves helyi lakos ellen.

Sonline

Kaposváron, a Berzsenyi út és az Áchim András utcát összekötő útszakaszon pénteken 16 óra után személyi sérüléssel járó baleset történt. Az ügy adatai szerint egy fehér Fiat Punto haladt az Áchim utca irányába, amikor a Berzsenyi úti felüljáró nyugati oldalán lévő zebrán elütött egy gyalogost, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott. A baleset következtében a fiatalkorú lány 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a feltételezett elkövetőt a térfigyelő kamerarendszer felvételei alapján beazonosították, majd szombat hajnalban a lakcímén elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eseményt látta, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában