lezárt akta

2018.06.14. 11:19

Gyilkosság Iharosban: leszúrta ismerősét a férfi

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya befejezte a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint 2018 februárjában megölte ismerősét.

Sonline

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 49 éves helyi férfi ellen. Az ügy adatai szerint (az idén február 4-én) a sértett házában szóváltás alakult ki a gyanúsított és későbbi áldozata között, melynek során M. János egy késsel megszúrta ismerősét, aki ezt követően a helyszínen belehalt sérüléseibe. A nyomozók az iharosi férfit elfogták és őrizetbe vették, s gyanúsítottként hallgatták ki. A Kaposvári Törvényszék pedig elrendelte előzetes letartóztatását.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyet a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Somogy Megyei Főügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában