béna csel

2019.02.20. 16:03

Hamis rendszámmal utazgatott az autópályán

A Fonyódi Rendőrkapitányságon 2018 októberében ismeretlen tettes ellen indult eljárás, aki az M7-es autópálya Somogy megyei szakaszán az egyik fix ellenőrzési pont jelzése alapján egy tehergépjárművel útdíj megfizetése nélkül közlekedett.

Sonline

A közigazgatási hatósági eljárásban a képfelvételek vizsgálatakor megállapították, hogy az első forgalmi rendszám számkarakterei hamisak.

 

A nyomozás során beszerzett információk alapján a rendőrök látókörébe került egy 51 éves nagykőrösi lakos, akit a fonyódi nyomozók 2019. február 19-én 9 óra 30 perckor a munkahelyén fogtak el és állították elő a Nagykőrösi Rendőrkapitányságra. A férfit egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásában P. Csaba beismerte, hogy a rendszámot szándékosan változtatta meg, hogy elkerülje az útdíjfizetési kötelezettséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában