eltiltások

2019.09.22. 14:50

Hárman is iratok nélkül vezettek

Három sofőrt vettek szabálysértési őrizetbe a rendőrök Somogyban.

Sonline

Budapest, 2013. február 28. Tóth Balázs rendõr százados (b, rendõrautó mögött takarva) és Pásztor István Krisztián rendõr törzszászlós közúti ellenõrzésre megállít egy személygépkocsit Újpesten, a Megyeri úton 2013. február 28-án.

A segesdi körzeti megbízottak szombaton, Beleg belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közeledő sofőrt, akiről megállapították, hogy a Kaposvári Törvényszék „B” jármű-kategória vezetésétől korábban már eltiltotta. A rendőrök a 31 éves férfit előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A taszári rendőrök szombaton, Hajmás belterületén igazoltattak egy 60 éves helyi sofőrt és megállapították, hogy nem volt vezetői engedélye, mivel kétszeresen is eltiltották a járművezetéstől. Az egyenruhások a férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt meghallgatták, majd szabálysértési őrizetbe vették.

A tabi körzeti megbízottak szombaton, Bábonymegyerben ellenőriztek egy helybéli gépkocsivezetőt, aki egy hatósági jelzések, érvényes forgalmi engedély és kötelező felelősségbiztosítás nélküli személyautóval közlekedett. A rendőrök megállapították, hogy a sofőr vezetői engedéllyel sem rendelkezett, mivel a Siófoki Járásbíróság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől. A körzeti megbízottak a 23 éves férfit előállították a Siófoki Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában