videó

2021.11.05. 09:37

Az áruház parkolójában estek egymásnak Marcaliban

A Marcali Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat két férfi és egy nő ellen, akik Marcaliban, egy diszkontáruház parkolójában estek egymásnak.

K. G.

2021 júniusában egy 33 éves férfi a feleségével vásárolt egy marcali üzletben, de a bolt parkolójában összetalálkozott 21 éves haragosával és annak anyjával. A férfiak először trágár kifejezésekkel szidalmazták egymást, majd a szóváltás dulakodássá fajult. A csoport a földre került, és verekedéssé robbant ki, amibe a fiatalabb vádlott édesanyja is bekapcsolódott, amikor megrúgta fia ismerősét. A verekedőket végül az asszonyok szedték szét. Súlyos sérülés is keletkezett, mert a 33 éves férfi nyolc napon túli sérülést szenvedett, mivel a verekedésben eltörött a lábközépcsontja. Az ügyészség a férfiakkal szemben felfüggesztett börtönbüntetést, a nővel szemben közérdekű munka büntetést indítványozott.

http://ugyeszseg.hu/wp-content/uploads/sajto17/2021/10/2021_10_27_somfou-verekedes-marcali.mp4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!