marasztaló igazság

2020.11.24. 15:57

Börtönben tartanák a Vásártéri úton fosztogató, megrögzött betörőt

Ha kellet falat bontott, ajtót rúgott be. Annyi minden van a rovásán, hogy most már nem engedné el az ügyészség egy pillanatra sem.

Sonline

A Kaposvári Járási Ügyészség indítványozta annak a büntetett előéletű kaposvári férfinak a letartóztatását, aki Kaposváron, a Várástéri úton több üzletet tört fel.

A gyanú szerint a különös és többszörös visszaeső 35 éves férfi 2020 novemberében összesen hat üzletbe tört be. Volt olyan helyiség, ahová az ajtót feszítve jutott be a férfi, de több boltnál a hátsó falat bontotta meg. A gyanúsított az üzletekből egyebek mellett dísztárgyakat, szerszámgépeket és váltópénzt lopott.

A férfit legutóbb 2020 novemberének elején ítélte a bíróság vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt – jogerősen – 2 év és 8 hónap börtönbüntetésre.

A gyanúsított elfogásakor a kaposvári rendőrök elől otthonának padlásán rejtőzött el.

Az ügyészség indítványának a bíró helyt adott, és elrendelte a férfi letartóztatást a szökés, az elrejtőzés és az újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésének megakadályozása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!