bántalmazás

2021.09.14. 09:20

Eltörte a bordáit a hat gyermeke anyjának, mert letiltotta

Felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki a Fonyódi Járásbíróság arra az őrizetbe vett 28 éves férfira, akit súlyos testi sértés miatt állított bíróság elé a Fonyódi Járási Ügyészség, mert gyermekei anyját úgy megverte az utcán, hogy a nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

K.G.

A pár 8 évig élt együtt, kapcsolatukból hat gyermek született. A vádlott féltékenysége és agresszív viselkedése miatt azonban az asszony 2021 áprilisában szüleihez költözött. 2021 augusztusában a férfi a Balatonlelléhez közeli faluban autózott a testvérével, amikor a járműből észrevette az utcán a barátnőjével gyalogló sértettet. A férfi először az autó lehúzott ablakán keresztül érdeklődött a gyerekek, valamint a sértett esetleges új párkapcsolata felől, majd sérelmezte, hogy az asszony letiltotta az egyik közösségi oldalon. A nő azonban nem akart vele beszélni, ettől a férfi indulatos lett, kiszállt a kocsiból és váltott kézzel arcul ütötte, majd megrúgta bokáit. Az asszony elesett, a férfi ekkor nagy erővel megrúgta az oldalán, majd kisebb erővel arcán. Végül a testvére elhúzta a férfit volt élettársa közeléből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!