fotók

2021.10.06. 09:07

Háromszor törte fel a lakókocsit, hogy rájárjon az ott tárolt italokra

K.G.

Felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott egy különös visszaeső férfi ellen a Nagyatádi Járási Ügyészség, mert háromszor is feltört egy lakókocsit. A büntetett előéletű, 40 éves férfi 2021 júniusában a zákányi horgásztónál parkoló lakókocsihoz ment, hogy élelmiszert és szeszes italt lopjon. Először a helyi horgászegyesület lakóautójának egyik plexi ablakát törte be, majd bemászott a lakótérbe, ahonnan négy pezsgőt lopott el, amit később elfogyasztott, az üvegeket pedig a környéken eldobta.

Három nap múlva ismét megjelent a lakókocsinál és egy másik ablakot betörve újabb négy üveg pezsgővel távozott. Amikor a vádlott harmadszor is ellátogatott a kocsihoz, a kitört ablak elé szerelt műanyag lapot szakította le a bejutás érdekében. A férfi ekkor egy pezsgőt megivott a helyszínen, majd a kiürült üveget borral töltötte meg. A betörőt ekkor megzavarta az egyesület elnöke, ezért a tolvaj a borral együtt elfutott, de később elfogták a rendőrök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!