tettenérés

2021.05.25. 11:19

Kábítószer-kereskedőket fogtak Siófokon

A megalapozott gyanú szerint a két 33 és 46 éves férfi hosszabb ideje üzletelt egymással tiltott szerekkel, így különösen amfetaminnal, illetőleg metamfetaminnal.

Sonline

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

2021 májusában is éppen egy kábítószer adás-vételt készültek lebonyolítani, amikor a siófoki rendőrök rajtuk ütöttek. A nyomozó hatóság ennek során kábítószer gyanús anyagokat, illetve a kábítószer-kereskedelemhez kapcsolódó tárgyakat – így mérleget, zacskókat – foglalt le a két férfitól, illetőleg sikerült felderíteniük több fogyasztót is, akiket ők láttak el drogokkal.

A siófoki nyomozók a rajtaütést követően a két gyanúsítottat őrizetbe vették, majd a Somogy Megyei Főügyészség ügyeletes ügyésze az ünnepi hétvége folyamán indítványt tett a letartóztatásukra.

A Kaposvári Járásbíróság ügyeletes nyomozási bírója pünkösdhétfőn megtartott ülésén az ügyészség indítványának helyt adott, és mindkét gyanúsított letartóztatását elrendelte.

Borítókép: illusztráció

A fényképek a nyomozó hatóság egyik kutatásán készültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!