családi viszály

2021.04.09. 11:27

Nem kapott cigit édesanyjától, ezért az árokba verte

A gyermeki hála nem szállta meg azt a 26 éves férfit, aki elverte édesanyját, mert az nem adott neki cigarettát.

Sonline

Fotó: Shutterstock

Az ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki azért bántalmazta az édesanyját, mert nem kapott tőle cigarettát.

A 26 éves férfi 2020 júniusában otthonában tartózkodott, amikor ittas állapotban cigarettát kért ágyban fekvő édesanyjától, majd – mivel nem kapott tőle – egy üres sörösdobozt vágott hozzá. Az asszony ezt követően elhagyta a házat, a vádlott azonban az utcára is követte, ahol több alkalommal megütötte és megrúgta az édesanyját, aki végül a vízelvezető árokba esett.

A tettlegességnek az vetett véget, hogy a nő másik két gyermeke segítséget kért a szomszédtól, aki értesítette a rendőrséget. A megtámadott édesanya a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, azonban a sérelmére elkövetett könnyű testi sértés vétsége miatt nem terjesztett elő magánindítványt fiával szemben.

A Barcsi Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását indítványozta bűncselekmény elkövetését beismerő a vádlottal szemben.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!