tomboló düh

2021.02.09. 13:38

Ötvenezerért verte agyba-főbe haragosát a bűnbanda

Hárman összeállva rontottak haragosuk udvarára a férfiak, hogy ott összeverjék, majd kifosszák.

Sonline

Fotó: Shutterstock

2021. február 6-án 11 óra 38 perckor három férfi – akik közül ketten büntetett előéletűek, legfiatalabb társuk felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt is áll – jogtalanul berúgták egy bonnyai ingatlan kapuját, majd az udvaron tartózkodó haragosukat több alkalommal megütötték és megrúgták, majd egy kést szorítottak a torkához. Erőszakkal elvették tőle a pénztárcáját, majd elmenekültek a helyszínről. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársai azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket rövid időn belül az igali rendőrök segítségével fogtak el. A nyomozók a 21, 26 és 52 éves igali lakosokat csoportosan elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vételüket követően 2021. február 8-án előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Az ügyészség mindhárom gyanúsított esetében elrendelte a letartóztatást a szökés, a bizonyítás megnehezítésének és az újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény elkövetésének megakadályozása érdekében.

 

Képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!