videó

2021.10.08. 09:27

Tömegverekedés alakult ki az esti buliból Siófokon

Öten verekedtek össze egy siófoki szórakozóhelyen még júliusban, most a Siófoki Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé a fiatal férfiakat. 

Sonline

A 18 és 21 év közötti vádlottak azért keveredtek szóváltásba, mert tánc közben ketten a könyökükkel véletlenül meglökték a másik társasághoz tartozókat, illetve egyikük lábára is léptek. A vitát később tettlegesség követte, a vádlottak előbb dulakodni kezdtek, majd ütni-rúgni kezdték egymást, melynek következtében ketten is könnyebben megsérültek. A vádlottakat a biztonsági őrök a helyszínen visszatartották, őket a nem sokkal később érkező járőrök a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították.

A Siófoki Járásbíróság a 2021 szeptemberében megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a vádlottakat, és őket egyenként két évre próbára bocsátotta. Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás, vagyis felfüggesztett börtönbüntetés kiszabása végett jelentett be fellebbezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!