életveszély

2021.07.16. 12:31

Újra kellett éleszteni a férfit, miután fejbe rúgták

A Kaposvári Járásbíróság elrendelte annak a 40 éves férfinak a letartóztatást, aki úgy megverte volt élettársa jelenlegi partnerét, hogy a sérültet újra kellett éleszteni.

K. G.

Fotó: Illusztráció!

A felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló gyanúsított a napokban vendégként tartózkodott korábbi élettársánál Balatonkeresztúron, amikor munka után az asszony jelenlegi élettársa is csatlakozott hozzájuk. A társaság italozott és beszélgetett, azonban a késő esti órákban az ittas vendég erőszakosan viselkedett a nővel szemben, amit a sértett szóvá tett. A gyanúsított ezután többször ököllel arcul ütötte a másik férfit, majd a földre eső áldozatát nagy erővel fejbe rúgta. A sértett a rúgás miatt elvesztette eszméletét. Közben az elkövető elmenekült, az ájult férfihez az asszony hívta ki a mentőket. A férfit röviddel az elkövetés után a marcali rendőrök elfogták. A Somogy Megyei Főügyészség az életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

Fotónk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!