eltűnt, keresik

2018.09.25. 09:16

Hívd a rendőrséget, ha felismered a képen látható férfit!

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik a huszonkilenc éves Kampf Szabolcs eltűnésének ügyében.

Sonline

 

Kampf Szabolcs
Fotó: SMRFK

A Kaposvári Rendőrkapitányság eljárást folytat a kaposhomoki Kampf Szabolcs eltűnése miatt. A férfi szeptember 14-én ismeretlen helyre távozott otthonából, azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A férfi felkutatásával kapcsolatban tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre, ezért a lakosság segítségét kéri a rendőrség.

Kampf Szabolcs 180 centiméter magas, normál testalkatú, rövid fekete hajú és barna szemű. Eltűnésekor barna nadrágot, barna pólót és fekete cipőt viselt.

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon (7400 Kaposvár, Szent Imre utca 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon. Bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában