súlyos testi sértés

2019.10.18. 11:16

Intim fotók miatt verekedtek össze

Egymásnak estek a rabok a kaposvári börtönben. A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés miatt emelt vádat egy 22 éves balatonszabadi férfi ellen, aki a zárkatársát bántalmazta a Somogy Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben.

K.G.

A jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlott 2019 márciusában egy zárkában volt elhelyezve a sértettel, egy másik rabbal, akivel közösen nézegették a vádlott feleségéről készült intim fotókat. A sértettet ekkor viccelődve a felesége lakcíméről érdeklődött, amitől a vádlott indulatba jött és verekedésre hívta ki a sértettet.

Még azt sem várta meg, hogy felálljon az ágyon ülő rabtársa, hanem egyből állon, majd kétszer orron ütötte. A sértettet a rövid időn belül a börtönőrök és az egészségügyi személyzet ellátta, majd kórházba szállította. A bántalmazás miatt 8 napon túl gyógyuló, orrcsonttöréssel járó sérülései keletkeztek.

Az ügyészség a visszaeső és jelenleg is fogvatartott vádlottal szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt azzal, hogy a bíróság a szabadságvesztés időtartamát 1 év 10 hónapban állapítsa meg, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismeri a bűnösségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában