rongálás

2020.04.25. 10:20

Ismeretlenek dúlták szét a fiatal egyetemista lány bántalmazásával vádolt remete otthonát

Bár a bírósági eljárás egyelőre nem zárult le, a napokban szabadlábra helyezték a kegyetlen remete néven elhíresült kaposvári fiatalembert, akit azzal vádolnak, hogy bántalmazott egy vele lakó fiatal egyetemista lányt, aki napokig ruha nélkül bujkált a környező erdőkben.

K.G.

Forrás: illusztráció

Amikor a fiatal férfi hazatért, kellemtelen meglepetés várta, mert ismeretlenek szétdúlták a veremlakását és széthordták az értékeit. Ezután nemsokkal a közelben lakó roma család azzal kereste meg a szerkesztőségünket, hogy a remete terrorizálja őket. A roma család azt állította, hogy a remete őket vádolja a rongálással és lopással, és emiatt fenyegette meg őket több alkalommal is.

– Betörte a házunk ablakát és fenyegetőzött, rettegünk tőle – állította az 56 éves, érszűkülettel küzdő családfő lapunknak. – Ha elérkezik az este, az óvodás unokahúgaim félve bújnak hozzám. Van egy 13 éves és 16 éves lányom, őket is féltem az agresszív szomszédunk dühétől és bosszújától. A gyerekek napok óta szorongnak, nem tudnak rendesen enni, tanulni a történtek miatt.

A bejelentő szerint 15 rendőr kereste már az otthonuk környékén a remetét, azonban mindeddig nem sikerült megtalálniuk.

Felhívtuk a remeteként ismert férfi ügyvédjét, aki kijelentette lapunknak: nincs érvényben elfogatóparancs a védence ellen, aki otthon tartózkodik.

Az ügyvéd elmondta azt is: tudomása van róla, hogy széthordták a veremlakást, de arról nem tud semmit, hogy a vádlott konfliktusba került volna a környéken lakó romákkal.

Telefonon értük utol a férfi édesanyját, aki megerősítette: mindent elloptak a telkükről. A fia azonban nem fenyegetőzött, sőt ellenkezőleg, még őt fenyegetik a Facebookon. A fia ki sem tette a lábát otthonról, ezt tanúkkal, sőt videofelvétellel tudják bizonyítani, a romák pedig rágalmakat zúdítanak rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában