szemtanú kerestetik

2017.10.16. 11:24

Jelentkezzen a rendőrségen, ha látta a balesetet!

A sofőr szabálytalanul váltott sávot, a vétlen autó pedig a vízelvezető árokba csapódott és felborult.

Egy sofőr (még október 12-én reggel) egy ismeretlen rendszámú és típusú, piros színű személygépkocsival közlekedett a 6701-es úton Juta irányából Kaposvár felé, amikor személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott. A 61-es főút déli felhajtóját elhagyva szabálytalanul váltott sávot, s nem adott elsőbbséget a belső sávban közlekedő Peugeot 306-osnak. A sofőr, azért, hogy elkerülje az ütközést ellenkormányzott, majd autójával a jobb oldali vízelvezető árokba csapódott és felborult. A jármű utasa nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A baleset után az ismeretlen járművezető a helyszínről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott.

A Kaposvári Rendőrkapitányság kéri, aki a baleset körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányságon. Vagy hívja a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszámon. A névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában