Baleseti összesító

2017.08.07. 09:34

Két ember sérült meg balesetekben tegnap

Egy autós súrlódott az út szélén sétáló bal lábszárához, és egy másik pedig áttért a szembe sávban. Minden esetben személyi sérülés lett a vége, de anyagi kár is jócskán keletkezett tegnap az utakon. Baleseti összesítő.

Sonline

Zamárdiban, a Kiss Ernő utcában közlekedett egy személygépkocsi tegnap este, amelynek sofőrje egy hat fős társaság mellett elhaladva, előzése során feltehetően nem tartott megfelelő oldaltávolságot, ezért a társaság egy tagjának bal lábszárához ütközött. A baleset következtében a gyalogos – az elsődleges orvosi vélemény alapján – nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Az Iharos és Csurgó közötti útszakaszon szintén tegnap este egy személygépkocsi sofőrje tért át a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, amelynek során összeütközött a vele szemben érkező járművel. A baleset következtében egy személy – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további hét anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában