Baleseti összesítő

2017.08.27. 10:23

Ketten sérültek meg balesetekben a megye útjain

Vagy a követési távolságot nem sikerült megtartani, vagy egyszerűen nem vettük észre a másikat tegnap a megye útjain. Két ember sérült meg a balesetek következtében, és öt anyagi káros baleset is történt. Baleseti összesítő.

Sonline

Az M7-es autópálya 123. kilométerszelvényben közlekedett szombat reggel egy pickup vezetője, aki feltehetően nem tartott kellő követési távolságot, amelynek következtében nekiütközött az előtte haladó személygépkocsinak. A baleset során az autó két utasa – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Baleset az M7-es autópályán

Balatonfenyvesen, a 7-es számú főútvonal 155. kilométerszelvényében tegnap délelőtt egy kapubejáróból kanyarodott ki a főútra egy személyautó sofőrje, amikor összeütközött egy Fonyód irányába közlekedő személygépkocsival. A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény alapján – két személy szenvedett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést. Az eset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Baleset Balatonfenyvesen

A megye területén az elmúlt 24 órában további öt anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában