fotók

2019.10.30. 15:02

Ki volt világítva az elgázolt lovas kocsi, állítják a rokonok

Elmondják a teljes igazságot, mert sok támadás éri a tragédiát szenvedett családot, ezzel keresték meg a szerkesztőségünket a rokonok a tragikus lovas kocsis baleset ügyében.

K. G.

A múlt héten a 68-as főúton hárman haltak meg, amikor Segesd közelében hátulról belerohant a fogatba egy kisteherautó. Az utasok közül egy 15 éves, várandós lány a baleset után belehalt a sérüléseibe. Másnap egy 13 éves lány is meghalt a kaposvári kórházban, egy 21 éves férfi pedig a nagykanizsai kórházban. Egy idős férfi is súlyosan megsérült. A fogaton a lányok ötvöskónyiak voltak, a férfiak segesdiek.

Fotók: SMRFK

– A sógorom hunyt el a balesetben, és az édesapámnak az éjszaka kellett amputálni a lábát, bár az orvosok előtte megműtötték – mondta Orsós István, aki határozottan állította, hogy ki volt világítva a lovas kocsi, mert a hátuljára három, fényvisszaverő prizmás láthatósági mellényt kötöztek, és ezek láthatók is a baleset helyszínén készült fotókon. A fogaton ülő férfi egy mobiltelefonnal is világított menet közben. Ezeket az édesapja és egy másik sérült, egy 19 éves férfi mondta el neki. A szemből érkező szemtanú autós azonban nem láthatta a hátsó világítást. Orsós István hozzátette: azt a hírt hallották, hogy a megengedettnél kevesebbel mehetett a kisteherautó sofőrje, de akkor nem lett volna olyan nagy a rombolás. A család nehezményezi, hogy a sofőr nem kért bocsánatot tőlük.

A korábban megjelent hírekkel ellentétben nem volt szerelmi kapcsolat az elhunyt 15 éves lány és a szintén meghalt 21 éves férfi, Rajmund között, mondta el a férfi nővére, Boros Alexandra. Megerősítette, hogy a két, ötvöskónyi tini lány intézetből szökött meg, de szerinte senki sem foglalkozott velük, csak felkérőztek a fogatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában