súlyos baleset

2019.06.28. 15:06

Egy ember meghalt a pécsi utcai balesetben Kaposváron

Pénteken délután Kaposváron a Pécsi utcában két jármű karambolozott. A helyszínelés és a sérültek ellátása jelenleg is tart!

Sonline

A Somogy Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletese kérdésünkre elmondta: a helyszínelés és a sérültek ellátása jelenleg is tart, a forgalom rendőri irányítás mellett halad az utcában.

Friss információnk szerint egy ember életét vesztette a balesetben. A balesetben összesen négyen sérültek meg, a személyautó sofőrjét a mentősök már nem tudták megmenteni.

Legfrissebb információink szerint a háromszemélyes kisteherautóban négyen ültek, és a Suzuki Swift feltehetően gyorsabban hajtott a megengedettnél, de a baleset pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja. Beszámolók szerint a Suzuki sofőrje nem volt bekötve, pedig úgy nagy valószínűséggel túlélhette volna a balesetet.

A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói és Kötél egyesület önkéntes tűzoltói vonultak, a mentési munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. Az egységek a járműveket áramtalanították és több személyt kiemeltek. A mentők is a helyszínen vannak.

Amint friss információink lesznek, frissítjük cikkünket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában