Ellenőrzések

2019.09.12. 15:19

Közbiztonság növelésének érdekében tartottak ellenőrzéseket

Kaposvár és Siófok környékén fokozottan figyelték a szabálytalankodókat.

Sonline

Pécs, 2016. április 21. Rendõrök a Véda automata közlekedés-ellenõrzési rendszer egyik sebességmérõjével a 6-os fõúton, Pécs határában 2016. április 21-én. Csaknem kilencszáz magyarországi helyszínen ellenõrzi a rendõrség a sebességhatár túllépését reggel hat óra óta 24 órán keresztül a Speedmarathon nemzetközi akció keretében. MTI Fotó: Sóki Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

A Kaposvári Rendőrkapitányság, valamint a Siófoki Rendőrkapitányság illetékességi területén kedd és szerda között fokozott közterületi szolgálatot láttak el a rendőrök, a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése céljából.

Az egyenruhások ellenőrzésének fókuszában a jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, illetve megszakítása volt. Kiemelt figyelmet fordítottak a közlekedési szabálysértők és az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrésére, valamint passzív biztonsági eszközök előírásszerű használatára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában