puszta kézzel

2018.10.03. 09:18

Majdnem megölte ismerősét aki köszönteni akarta szilveszterkor

A bíróság tárgyalja annak a 26 éves férfinak az ügyét, aki puszta kézzel majdnem megölte ismerősét csupán azért, mert a sértett tavaly szilveszterkor fel akarta köszönteni.

K.G.

Az ünnep alkalmából a sértett végigjárta az ismerőseit, hogy mindenkit üdvözöljön. Ekkor tévedt be a vádlott udvarára is, ahonnan ittassága miatt magával akarta vinni a házigazda kutyáját. Ezt látva az ott lakó férfi indulatosan felelősségre vonta a sértettet, aki megijedt és kutyát hátrahagyva távozott az udvarból.

A vádlott azonban nem hagyta annyiban a dolgot, a sértett után ment, és az utcán utolérve bántalmazni kezdte. Többször, nagy erővel ököllel arcon ütötte a földre kerülő férfit, és oldalba rúgta. Jelen volt a sértett kiskorú nevelt gyermeke is, aki segítségért kezdett kiáltozni, ezért a támadó abbahagyta a verést. A bántalmazott férfi közvetett életveszéllyel járó állapotba került, melyet a gyors orvosi beavatkozás hárított el. A Somogy Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a verekedő férfi ellen. Az ügyészség nyolc év fegyházbüntetés kiszabására tett indítványt arra az esetre, ha az előkészítő ülésen a büntetett előéletű vádlott beismeri a bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában