csak lazán

2019.11.19. 13:14

Motortérben szállították az illegális fegyvert

A nagyatádi rendőrök előzetes információk alapján 2019. augusztus 3-án a Terrorelhárítási Központ munkatársainak bevonásával Héreg belterületén igazoltattak egy gépkocsit.

sonline

A jármű átvizsgálása során a motortérben egy lőfegyvert és egy hangtompítót találtak, amiket lefoglaltak. A beszerzett adatok szerint a járműben senki nem rendelkezett a fegyver tartásához szükséges hatósági engedéllyel. A 23 éves bolhási nőt, a 26 éves nagykorpádi, valamint a 32 éves mikei férfit elfogták és előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás során a rendőrök látókörébe került egy 72 éves héregi lakos is, akitől a feltételezett elkövetők a fegyvert vásárolták. A férfinél tartott házkutatás alkalmával további lőfegyvert és lőszereket találtak és foglaltak le. A nyomozók a négy személyt lőfegyverrel vagy lőszerrel való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, közülük a 32 éves és a 72 éves férfi azóta is letartóztatásban van.

A Nagyatádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az eljárás iratait 2019. november 15-én vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában