blama

2018.04.21. 11:51

Postán rendelt drogot a marcali díler

Nem különösebb körültekintésről téve tanúbizonyságot, a postán rendelte meg eladni szándékozott drogját egy marcali és egy mezőcsokonyai díler. Láss csodát, el is fogták őket. Velük bukott a hálózatuk is...

Sonline

A rendőrök új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves és egy 27 éves férfi ellen. Pénteken délután a két férfi a marcali postán egy csomagot vett fel, amikor a rendőrök elfogták őket. Az érkezett küldeményt lefoglalták, ami az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagot tartalmazott. H. Károlyt és O. Zsoltot az egyenruhások bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a Marcali Rendőrkapitányságra előállították.

A nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított személyek ismerettségi körükben terjesztették a tudatmódosító szert, ezért őket új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Az eljárással összefüggésben a rendőrök több helyen is tartottak házkutatást, amelynek során kábítószergyanús növényi törmeléket találtak és foglaltak le, valamint további három személyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésével gyanúsítanak megalapozottan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában